Aktuality

Nová verze Půjčovna 2024

Máme pro vás novou verzi programu Půjčovna. Změny se týkají především změn sazeb DPH a s tím souvisejících tiskových sestav a přehledů. Mezi další změny patří ARES – podpora pro konečně funkční „skupinové DIČ“ (na straně ARES došlo k doplnění datové struktury), plus další drobné změny a vylepšení.

Nová verze Astor 2024

Náme pro vás novou verzi pokladny pro obchdy Astor. Zásadní změny se týkají především změn sazeb DPH a s tím souvisejících tiskových sestav a přehledů. Mezi další změny patří například nástroj na přepočet/přeprů­měrování nákupních cen, vylepšení v agendách uzávěrky, příjemeky, zakázky a mnoho dalšího.

Nová verze Recepce 2024

Uvolnili jsme pro vás novou verzi hotelového systému RECEPCE. Obsahuje důležité úpravy s ohledem na změnu sazeb DPH, zejména automatické nahrazení zrušené 10% sazby nyní platnou 12%. Podpora pro novou verzi registru ekonomických sujektů ARES.

Nová verze Astor 2023

Byla uloněna nová verze pokladny pro obchody Astor s velkým množstvím změn a vylepšení. Mimo jiné například:

  • Edice GOLD: Doplněna záložka pro zadání sériových čísel ke každému řádku příjemky, k dispozici je nový subfiltr pro vyhledání příjemky podle S/N
  • Katalog – nový „Vypočtený“ sloupec „Recyklační příspěvek“
  • Lepsi zobrazeni slev na fakturách
  • Aktualizovaná podpora pro „nový“ ARES
  • Nový modul pro odesílání e-mailů z programu, nyní s podporou pro vyšší verze

    SSL/TLS funguje s většinou SMTP serverů

  • a mnoho dalšího

Nová verze RECEPCE 2023

Byla uvolněna nová verze hotelového systému Recepce. Aktualizace čtvrtletního a měsíčního CR dotazníku podle aktuálního oficiálního vzhledu + množství dalších vylepšení a oprav.

Školení Harsys

Připravili jsme pro vás školení pro manažerskou obsluhu pokladny pro restaurace Harsys. Termín školení je 15.3.2023 v Kar­lových Varech 9–17 hod. Je vhodné spíše pro začátečníky. V rámci školení vám ukážeme užitečné funkce a triky a také vás seznámíme s novinkami programu. Školení se nehodí pro běžné číšníky.

Nová verze pokladny Harsys 2023

Nová verze pokladního systému Harsys má zcela novou strukturu a vzhled dotykové obrazovky, proběhla i další modernizace vzhledu. Nové online platební metody úhrady, jako jsou Wolt, Dáme jídlo apod. Změny jsou také ve skupinách, sortimentu, denní nabídce. Plus další vylepšení.

Zrušení EET

Vážení zákazníci,

zrušení EET se stalo realitou. Od 1. ledna 2023 už nebude možné fiskalizovat žádnou účtenku, a to ani dobrovolně. Proto všem, kteří doposud odesílali data na server finanční správy, doporučujeme vypnout EET modul. Vypnutí musí proběhnout na všech počítačích (pokladnách), kde k odesílání dochází. V rámci uživatelské podpory můžete v případě nejasností nebo dotazů kontakovat naši technickou podporu, rádi vám s vypnutím EET pomůžeme.

Nová verze Harsys 2022

V nové verzi sofware pro restaurace Harsys jsme pro vás připravili kromě množství změn i kompletní změnu vzhledu.

Školení ABX pokladní systém Harsys

Zveme vás na školení pro manažerskou obsluhu pokladního systému Harsys, které se bude konat 12.10.2022 u nás v Karlových Varech. Je vhodné spíše pro začátečníky. V rámci školení vám ukážeme užitečné funkce a triky, na které byste možná sami nepřišli. Školení se nehodí pro běžné číšníky.

  • Začátek: 9:00
  • Konec: cca 17–18:00 podle zájmu a výdrže účastníků :-)